Finansbank Enpara Nedir?

Yazan:

Finansbank Enpara nedir, şube kodu ne işe yarar?

Finansbank Enpara 2012 yılında masrafsız ve şubesiz bankacılık sistemi olarak kurulmuştur. Tüm hizmetleri dijital kanallar aracılığıyla yapan bu sistem, Türkiye’nin ilk şubesiz bankası olarak meşhur olmuştur. Siber güvenlikle ilgili olan birçok tedbirin alınmasını sağlayan ve banka tarafından kontrol altında olan bu durum oldukça önemlidir. Dijital bankacılık tedbiri olarak tercih edilen bu uygulamalar işletmeler için de bireysel kullanıcılar için de oldukça önemlidir. Her 10 müşteriden 9’unun bu sistemi tavsiye ettiği bilinmektedir.

 

Enpara Şube Kodu Nedir?

Enpara sisteminin teknolojiden kaynaklanan birçok pratiği vardır. Enpara Finansbank şube kodu 3663’dür. Tüm müşterilere aynı şekilde sunulan bu kod, dijital bankacılık sistemi olması nedeniyle çok sık tercih edilmektedir. Fiziki bir şubesi olmayan bu dijital bankacılık sistemi, kredi ve kredi kartı gibi ürünler de sunuyor. Bu kartlarda da yıllık aidat gibi ücretler bulunmuyor.

Tüm işlemlerin dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştiği bu sistem sayesinde Swift kodu da belirlenmiştir. Bu kod da, FNNBTRISXXX olarak belirlenmiştir. Dijital olan bu sistemi genelde işletmeler ve kurumsal firmalar kullanarak düzenli olarak ücretsiz havale EFT işleri gerçekleştirmektedir.

Neden Masraf Alınmıyor?

Dijital bir bankacılık sistemi olarak dikkat çeken Enpara’nın masrafsız olarak hizmet vermesinin nedeni dijital bir oluşum olmasından kaynaklanmaktadır. Enpara kredi kartı da aylık ya da yıllık aidat alınmadığı için oldukça sık tercih edilmektedir. Maliyeti düşük olduğu için masrafları arttırmak yerine daha çok para işletmeyi hedef alan bir oluşumdur.

Enpara ile yapılacak olan para transferlerinde istenen şube kodları son derece önemlidir. Ancak Finansbank’ın bir şubesi olarak hizmet veren Enpara, banka şubesi olarak Finansbank Enpara Şubesi olarak geçmektedir. Hiçbir ücret ödemeden kullanaya başlayacağınız bu sisteme giriş için Enpara başvurusu yaparak işlemlerinize başlayabilirsiniz. Adresinize gelecek olan müşteri temsilcileri kaydınızı alarak, hemen hesabınızla ilgili açılış işlemlerini başlatabilirsiniz. Bilgi almak için hemen ilgili kurumun web sitesine başvurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir