Garanti Bankası Kredi Kartları

Yazan:

Kredi kartı kullanım oranı en yüksek olan bankalar arasında ilk sıralarda gelen Garanti Bankası’nın müşterilerine sunmuş olduğu kredi kart tipleri hakkında sizlere buradan bilgi vermek istiyoruz. Kartların merak ettiğiniz tüm özelliklerine dair detayları bu yazımızda ele almak istiyoruz.

Garanti Bankası Bonus Card

Bonus kart özeliği bulunan bu kart tipi ile yaptığınız alışverişlerden ve kredi kartı harcamalarından kazandığınız bonusları aynı zamanda nakit olarak kullanma şansınız bulunmaktadır. Garanti Bankası’nın üye işyerleri ile yaptığı anlaşmalar ile bu kart tipi ile peşin fiyat üzerinden ekstra taksit imkanı da bularak alışverişlerinizde bol taksit yaptırma şansını yakalamış olursunuz. 250 Binin üzerinde üye iş yeri bulunan Garanti Bankası’nın iş yerlerinden yapılacak olan harcamalarda geçerli olacaktır.

Garanti Bankası Aynalı Bonus

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu özel kredi kart tipleri arasında yer alan Aynalı Bonus kredi kartının en önemli özellikleri arasında bu kart tipinde harcanan para kadar bonus puan verilmesidir. Yani 1 TL karşılığında hesabınıza yüklenecek olan bonus tutarı 1 Bonus olarak geçmektedir. Aynı zamanda Aynalı bonus kredi kartı ile yaptığınız 2 Bin TL kart harcamalarında aylık olarak kazanacağınız ekstra bonusun %25 olduğunu belirtelim.  4 Bin TL harcamalarda ise aylık ödenecek olan bonus tutarının %50 olduğunu belirtelim.

Ancak Garanti Bankası bonus kazanma konusunda bu kart tipinde bir sınırlama getirmektedir. Aylık olarak en fazla kazanılacak olan bonus miktarının karşılığı 20 TL’dir. Yıl içerisinde ise en fazla 100 TL bonus kazanma şansınız bulunmaktadır.

Garanti Bankası Bonus American Express

Garanti Bankası’nın en çok tercih edilen kart tipleri arasında yer alan Bonus American Express kredi kartının market ve benzin harcamalarında sunduğu bonuslar oldukça dikkat çekicidir. Market ve benzin harcamalarında müşterilerine %1 oranında bonus sunan Garanti Bankası’nın bu kart tipinde aylık en fazla 25 TL’ye kadar bonus kazanabilirsiniz. Aynı zamanda gün içerisinde yapılacak 250 TL ve üzeri harcamalarda ise ekstra 10 TL bonus para kazanma şansınız bulunmaktadır.  Aylık olarak bu kart tipinden kazanılacak olan toplam bonus miktarının 420 TL olduğunu belirtmek istiyoruz.  Gün içerisinde ise en fazla 35 TL bonus kazanılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir