Garanti Bankası İlk Kredim Faiz Oranları

Yazan:

İlk defa kredi çekecek olan müşterilerine özel olarak hazırladığı İlk Kredim paket programının içeriği hakkında merak edilenleri buradan açıklamak istiyoruz. Garanti Bankası’ndan ilk defa kredi çekecek olan müşterilerine 25 Bin TL’ye kadar düşük faizli kredi imkanı sunulduğunu belirtmek istiyoruz.

Bankalar kredi notu oluşmamış ya da ilk kez kredi kullanacak tüketicilerin geçmiş dönemlerdeki ödeme performansını gözlemleyemediği ve bireyin finansal yükümlülüklerini adına ne derece getirdiğinden güvenilir olamadığı içersinde çoğunlukla kredi başvurularını negatif sonuçlandırır.Her geride bıraktığımız gün bu nedenden dolayı kredi kullanamayan kişilerin adedinin yükselmesi da bir fırsatı yanında getirdi; ilk kez kredi kullanacaklara özel kredi.Garanti Bankası doğrulusunda başlatılan bir kampanya kapsamında henüz evvel kredi kullanmamış tüketicilere kredi sağlanmaya başladı.

İlk Kredim kampanyasının detayları

İlk defa mı kredi çekeceksiniz? Garanti Bankası bu konuda müşterilerine düşük faizli ve 48 ay vadeli bir şekilde kredi imkanı sunmaktadır. 10 Bin TL ile 15 Bin TL arasında ilk defa kredi çekecek olan müşterilerine kredi imkanı sunan bankanın faiz oranları ise % 1.71 ile %1.81 arasında değişkenlik göstermektedir.

10 Bin TL kredi çekeceğiniz zaman Garanti Bankası’nın sizlere sunduğu faiz oranı %1.81 olarak karşınıza çıkmaktadır. Kredi tahsis ücreti olarak ise sizlerden alınacak olan rakamın 177 TL olduğunu belirtmek istiyoruz.

15 Bin TL kredi çekeceğiniz zaman Garanti Bankası’nın alacağı faiz oranı ise % 1.71 olarak karşımıza çıkmaktadır. Kredi tahsis ücreti konusunda ise 266 TL’lik bir ücret sizlerden alınacaktır. Bu bankaların yasal düzenlemeden sonra kanunen yasal olarak aldıkları bir ücret olduğundan dolayı herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

25 Bin TL kredi çekmek istediğiniz zaman ise bankanın sizlere sunmuş olduğu faiz oranı % 1.56 olarak karşımıza çıkmaktadır. Kredi tahsis ücreti konusunda ise müşterilerinden alınacak olan ücretin 381 TL olduğunu belirtelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir