Halkbank KKTC Bireysel Destek Kredisi

Yazan:

Halkbank’ın KKTC vatandaşlarına özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi türü olan Bireysel destek kredisinin tüm merak ettiğiniz detaylarını sizlere buradan açıklamak istiyoruz.Özellikle KKTC’de yaşayan ve nakit ihtiyacı konusunda kredi talebinde bulunan müşterilerine özel olarak hazırlana bu paket içeriğine göz atalım.

Halkbank KKTC kredisi

Bu kredi türünden faydalanmak için Halkbank’ın müşterilerine sunduğu tek şartın konutunuzun bulunması ve kredi çekeceğiniz zaman konutunuzu bankaya ipotek olarak göstermeniz gerekmektedir. 60 aya kadar vade seçenekleri ile sizlere bireysel destek kredisi hizmeti sunan Halkbank üzerinden dilediğiniz zaman bu kredi türüne başvuru yapabilirsiniz. Ancak kendinize ait bir konutunuzun bulunması gerekmektedir. Halkbank’ın sunmuş olduğu bu kredi türünün yasa olarak Mortgage yasaları ile eş değer bir kredi türü olması böyle bir şartın sunulmasını sağlamaktadır.

KKTC kredi limitleri ve kredi faiz oranları

Halkbank’ın  KKTC vatandaşlarına özel olarak hazırladığı bu kredi türünde vade sayısının 60 aya kadar yükseldiğini belirtmek istiyoruz. ancak faiz oranları konusunda ne kadar fazla vade yaptırırsanız faiz oranlarının da o kadar fazla yükseldiğini sizlere belirtmek istiyoruz.

Aylık faiz oranları olarak ise müşterilerine 1 ile 36 ay arasında vade imkanı sunan bankanın faiz oranı % 1.33 olarak dikkat çekmektedir. Üst limit miktarı olarak ise 200 Bin TL’ye kadar sizlere kredi imkanı sunan Halkbank’tan bu kredi türüne başvuru yapmak için bankanın en yakın şubelerine giderek başvuru yapabilirsiniz.

37 ay ile 60 arasında vade yaptıracak olan müşterilerine ise vade sayısının yanında faiz oranlarında da artış imkanı sunan Halkbank’ın % 1.43 faiz oranı ile hizmet verdiğini belirtmek istiyoruz. yani vade sayısının artması beraberinde faiz oranında artmasına neden olmaktadır. Eğer ödeme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksanız Halkbank üzerinden daha az vadeli şekilde çekeceğiniz bu kredilerde daha az faiz ödeme şansınız bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir