Halkbank KrediMini Faiz Oranları

Yazan:

Halkbank’ın nakit ihtiyacı konusunda az bir miktara ihtiyacı olan müşterilerine özel olarak hazırladığı Kredimini kampanyası hakkında merak ettiğiniz bilgileri sizlere buradan açıklamak istiyoruz.

5 Bin TL’ye kadar nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel olarak hazırladığı bu ihtiyaç kredisinin faiz oranları da diğer ihtiyaç kredilerine göre daha düşük faiz oranları ile karşımıza çıkmaktadır. 

Kredimini başvurusu

Kredimini başvuru yapmak için Halkbank’ın en yakın şubelerini kullanabilir veya Halkbank internet bankacılığı üzerinden bu kredi türüne başvuru yapabilirsiniz. Özellikle ufak olan ihtiyaçlarınızı karşılamak adına üst limit olarak 5 Bin TL kredi imkanı sunan Halkbank, bu kredi türünde müşterilerine % 1.29 faiz oranı ile kredi vermektedir.

En fazla 10 ay vade yaparak müşterilerine hizmet veren Halkbank’tan bu krediyi almak için en yakın şubeye giderek anında başvuru yapabilirsiniz.

5 Bin TL krediyi 10 vadeli bir şekilde çektiğiniz zaman bankanın sizlere sunacağı faiz oranı % 1.29 olarak karşımıza çıkmaktadır. Aylık ödeme planına baktığımız zaman ise bankanın sizlerden geri aylık olarak alacağı tutar 543.55 TL olarak dikkat çekmektedir.

Yani 5 Bin TL kredi çektiğiniz zaman Halkbank’a faiziyle birlikte ödeyeceğiniz toplam tutarın 5 Bin 543 TL olduğunu belirtmek istiyoruz. 10 ay içerisinde sizlerden alınacak olan toplam faiz oranı 543 TL olacaktır. Halkbank’ın diğer ihtiyaç kredi türleri hakkında bilgi sahibi olmak için haberlerimize göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir