Halkbank Hızlı Kredi Faiz Oranları

Yazan:

İnternet hizmetlerini geliştiren bankalar müşterilerine daha kolay yoldan kredi sunmak için hızlı kredi veya anında kredi adı altında kredi kampanyaları sunmaya devam ediyor. Halkbank’ta bu konuda müşterilerine hızlı kredi türleri arasında anında kredi hizmetini sunarak hizmetlerine devam etmektedir.

Halkbank Hızlı Kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank hızlı kredi başvurusu yapmak için öncelikli olarak Halkbank’ın sms,bireysel internet şubesi,dialog,mobil bankacılık ve web sitesi üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.Bu başvuru seçeneklerinden resmi web sitesi üzerinden başvuru yapmak isterseniz öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Burada yaptığınız girişten sonra Halkbank Hızlı kredi başvuru formunu doldurduktan sonra sizlere üst limit olarak 25 Bin TL’ye kadar anında kredi imkanı sunulmaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranları göz önüne alındığı zaman oldukça düşük faiz oranları ile hizmet veren bankanın sunmuş olduğu bu kredi türünün faiz oranı % 1.35 olarak oldukça dikkat çekmektedir.

İhtiyaç kredisi vade sayısı olarak yine 48 aya kadar vade imkanı sunan Halkbank bu konuda diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile müşterilerine hizmet vermektedir. 25 Bin TL krediyi 48 ay vadeli bir şekilde çekeceğiniz Halkbank üzerinden aylık geri ödemenizin 753 TL olduğunu ve sizlerden alınacak olan kredi tahsis ücretinin sadece 131 TL olduğunu ayrıca belirtmek istiyoruz.

Ancak Halkbank Hızlı kredi türünden faydalanacak olan müşterilerin kredi sicil notlarının son derece yüksek olması gerekmektedir. Kredi sicil notu düşük olan müşteriler için bankanın hızlı kredi türünden faydalanma şansınız bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir