RChain nedir?

Yazan:

RChain Mevcut blockchain platformları arasında yer alan ve merkezi olmayan yeni bir dünyaya ilham vermiş durumda, ancak tasarımları ölçeklenebilirlik, hız ve güvenlik sorunları açısından oldukça problemlidir.

RChain Mevcut blockchain platformları arasında yer alan ve  merkezi olmayan yeni bir dünyaya ilham vermiş durumda, ancak tasarımları ölçeklenebilirlik, hız ve güvenlik sorunları açısından oldukça problemlidir. Bu temel mimari kusurlar, sonuçta eski blok zincir platformlarının başarısını ve benimsenmesini az da olsa engelleyecektir. Bu baskı sorunlarının farkında olan RChain ekibi, daha iyi bir blockchain mimarisi oluşturmak için 2016 yılında bir araya geldiler. Günümüzde bu para sistemi daha iyi bir tasarıma sahip oldu.  RChain’in tasarımının diğer blockchain rakiplerine göre önemli avantajları var. Rchain Nedir?  Binlerce işleme ez zamanlı ve hızlı cevap verme özelliği ile diğerlerinden ayrılan,  saniyede 40.000 işlem gerçekleştirme kapasitesine sahip bir dijital para  sistemidir. Daha da önemlisi  RChain, farklı geçmişlere ve kodlama dillerine sahip geliştiricilere uygulamalarını ve ürünlerini blok zincirine kolayca bağlayabilmelerine fırsat veren bir platform sunuyor. RChain kuruluşu Co-op, RChain’in geliştiricileri, yatırımcıları ve kullanıcılarından oluşan bir kamu grubudur. Üyelerinin RChain’in açık kaynak blok zincirini geliştirmelerine ve erişmelerine izin verir.  Bu şekilde RChain, dünya çapındaki geliştiricilerin hem ölçeklenebilir hem de hızlı bir şekilde güvenli ve  incelemeye dayanıklı merkezi olmayan çözümler üretmesini sağlar. Üyelerin bu topluluğa katılması için 20 dolarlık bir kerelik üyelik ücreti ödemeleri gerekiyor. Bu düşük fiyatlı katılım yöntemi, tüm finansal geçmişlerden insanların RChain’in geleceğini yaratmasına yardımcı olmak için seçildi.

 

RChain Avantajları Nelerdir

 

  • RChain’in tüm Discord kanallarına erişim sağlayabilirsiniz
  • Yönetim Kurulu Üyelerini Seçebilme özgürlüğü
  • Üyelerin yönetim komitelerine katılmalarını sağlama
  • Üyelerin proje onayı ve bütçe tahsisleri konusunda oy kullanmalarına izin verme seçenekleri ile tercih edilmesi gayet makul olan bir platform.

 

RChain Nedir

RChain’in mimarisi, platformun ölçeklenebilirliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla mobil süreç taşları olarak adlandırılan bir matematiksel çalışmadan sonra tasarlandı.Platform, aynı noktada bile hem kamu hem de özel çoklu blokçuları destekleyebilir. Bloklar, kanıt tutma konsensüs protokolü ile güvence altına alınmaktadır

 

Rho Sanal Makine Ortamı

Platformun merkezinde, Rho Sanal Makine Yürütme Ortamı, RChain’in uygulamalarının inanılmaz hız ve ölçeklenebilirlik elde etmesine izin veriyor. Bir diğer avantajı Rho Sanal Makine Yürütme Ortamının, birden çok Rho Sanal Makineyi aynı anda çalıştırabilmesidir.

Rchain Nereden Alınır

RHOC tokenler birkaç farklı borsada işlem görmektedir, Token almak istediğinizde  Kucoin, ChaoEX ve Token Store gibi kripto para borsalarından token alabilirsiniz. Rchain şu anda 1.23 dolardan işlem görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir