TurkishBank’tan 7 gün 24 saat ulaşılabilen “kiralık kasa”

Yazan:

TurkishBank, 7/24 kiralık kasa hizmetiyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

TurkishBank’ın Nişantaşı Valikonağı No 1 (VK1) adresinde yer alan Merkez Şubesi’nde hizmete giren 7/24 kiralık kasaları değerli eşyalarınızı ve belgelerinizi, hırsızlık ya da diğer risklere karşı güvende saklayabilmek için sizleri bekliyor.

 

7/24 kiralık kasa avantajı nedir?

7/24 kiralık kasanızda bulunan değerli eşya ya da evraklarınıza sadece çalışma saatleri içerisinde değil, ihtiyacınız olan herhangi bir saatte ulaşma imkanı sunuyor.

TurkishBank 7/24 kiralık kasaları, büyük boyutlardakisanat eserlerinizden, özel eşya ve evraklarınıza kadar her türlü ihtiyacınız için çözüm ortağınız oluyor.

 

İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından birinde yer alan TurkishBank VK1 de,hizmete açılan 7 gün 24 saat “kiralık kasa” deneyimi, müşterilerini aynı zamanda sanat eserleriyle buluşturuyor.

Son teknoloji kullanılarak tasarlanan yeni “kiralık kasa” deneyimi,müşterilere 7 gün 24 saat sakladıkları değerlere güvenle ulaşma imkanı sağlıyor.

 

TurkishBank Hakkında

117 yıllık geçmişe sahip olan TurkishBank Grubu, Türkiye’deki faaliyetlerine 1982 yılında Türk Bankası Limited’in İstanbul Şubesi’ni açarak başlamıştır. 1988 yılında ikinci şubesini İzmir’de açan Türk Bankası Ltd. bir sonraki yıl Mersin ve sonrasında Ankara Şubeleri ile Türkiye’deki hizmet ağını genişletmiştir. TurkishBank Grubu’nun Türkiye operasyonları, 27 Aralık 1991’de yabancı banka statüsünden çıkarak TurkishBank A.Ş. olarak ayrı bir tüzel kişilik kazanmıştır.TurkishBank’ın temel faaliyet alanı; kurumsal, ticari, bireysel ve özel bankacılıktır. İlişki bankacılığı ile kişiye özel çözümler sunan TurkishBank, bankacılık faaliyetleri yanı sıra Turkish Yatırım Menkul Değerler aracılığı ile müşterilerine “Ulusal ve Uluslararası Sermaye Piyasaları” alanlarında da hizmet vermektedir. TurkishBank; Türkiye, KKTC ve İngiltere olmak üzere 3 ülkede toplam 36 şubesi olan TurkishBank Grubu bünyesinde yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir