Garanti Bankası Eğitim Kredisi Faiz Oranları

Yazan:

Eğitim kredisi talebinde bulunacak olan müşterilerin merak ettiği Garanti Bankası Eğitim kredisi hakkında tüm detaylara bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Özellikle son zamanlarda en çok talep edilen kredi türleri arasında gelen Eğitim Kredisinde Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu vade sayılarına ve faiz oranlarına göz atalım.

Garanti Bankası Eğitim Kredisi

Üst limit olarak müşterilerine 25 Bin TL’ye kadar eğitim kredisi imkanı sunan Garanti Bankası’ndan bu krediyi çekmek isteyen müşteriler için 3 farklı faiz oranı sunulmaktadır.

Kredi limiti olarak 12 Bin TL eğitim kredisi çekecek olan müşterilerin ödeyecekleri faiz oranı % 1.78 olarak karşımıza çıkmaktadır. 48 ay vade sayısı olan bu kredi türünden faydalanmak için bankanın sizlerden aldığı tahsis ücretinin de 213 TL olduğunu belirtelim.

15 Bin TL eğitim kredisi çekecek olan müşterilerine ise eğitim kredisi faiz oranı olarak % 1.68 oranında kredi sunan Garanti Bankası’nın kredi tahsis ücreti olarak alacağı ücreti ise 266 TL olmaktadır.

25 Bin TL eğitim kredisi başvurusunda bulunacak olan müşterilerine daha düşük faizle kredi imkanı sunan Garanti Bankası’nın % 1.58 faiz oranı ile eğitim kredisi verdiğini belirtmek istiyoruz. Özellikle kredi tahsis ücreti konusunda 25 Bin TL eğitim kredisi çekecek olan müşterilerin ödemesi gereken tutarın 328 TL olduğunu belirtmek istiyoruz.

En fazla 25 Bin TL 48 ay vade ile birlikte Garanti Bankası’ndan eğitim kredisi talebinde bulunabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir