Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Yazan:

Emekli olanlara özel ihtiyaç kredisi sunan Halkbank’ın Mutlu Emekli ihtiyaç kredisinin detaylarına göz atalım. Sadece emekli olanlara özel olarak verilen bu kredi türünde üst limit olarak belirlenen rakamın 50 Bin TL olduğunu belirtmek istiyoruz.

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi faiz oranları

Kredi tahsis ücreti ödeyerek kredi çekecek olan müşterilerine farklı faiz oranı, kredi tahsis ücreti ödemek istemeyen müşterilerine özel farklı faiz oranları ile hizmet veren Halkbank üzerinden dilediğiniz zaman bu kredi türüne başvuru yapmak şansınız bulunmaktadır.

Kredi tahsis ücretinin kredi çekim oranının binde 5 oranında olduğunu öncelikle belirtmek istiyoruz. Yani çekmek istediğiniz kredi tutarı 50 Bin TL olduğu zaman ödeyeceğiniz kredi tahsis ücretinin 250 TL olduğunu belirtmek istiyoruz. Kredi tahsis ücreti ödeyerek çekeceğini kredinin faiz oranı ise karşımıza % 1.30 olarak çıkmaktadır.

Kredi tahsis ücreti ödemek istemediğiniz zaman ise karşınıza çıkan faiz oranının % 1.35 olduğunu belirtmek istiyoruz. Kredi tahsis ücreti ödeyerek mi, kredi tahsis ücreti ödemeyerek mi çekeceğiniz kredinin hangisinin daha az faiz getireceğini hesaplamak için Halkbank’ın kredi hesaplama aracını kullanarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Özellikle ihtiyaç kredisi yüksek miktarda çekeceğiniz zaman kredi tahsis ücreti ödeyerek çekmeniz sizlere % 0.05 faiz oranı daha az ödeyeceğinizi göstermektedir. Bu yüzden kredi çekme işleminden önce hesaplama aracını kullanarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir