Halkbank Vefa İhtiyaç Kredisi

Yazan:

Halkbank’ın şehit yakınlarına özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi türünün tüm detaylarını sizlere buradan açıklamak istiyoruz. Şehit yakınlarına ve gazilerimize özel olarak hazırlanan bu kredi türünden faydalanmak için herhangi bir kredi tahsis ücreti ödemediğinizi sizlere buradan belirtelim.

Şehit Ailelerine Kredi Veren Bankalar Hangileridir?

Şehit aileleri için kredi paketleri düzenlenmesinde ilk aşaması Halkbank atmıştır. Halkbank bu kredi kapsamında gereksinim, taşıt ve evlerin kredisini çok düşük faizlerle ve yüksek vadelerle vermektedir.Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) şehit aileleri ve gaziler için gereksinim ve evlerin kredisi karşılamaktadır.

Vefa İhtiyaç Kredisi detayları

Şehit yakını olan (anne,baba, eş ve çocuklara ) özel olarak hazırlanan bu kredi türünden gazi belgesi olan vatandaşlarımızda yararlanabilmektedir. 50 Bin TL’ye kadar anında kredi hizmeti ile şehitlerimize ve gazilerimize hizmet veren Halkbank’ın bu kredi çekimi sırasında herhangi bir şekilde kredi çekim masrafı almadığını belirtmek istiyoruz.

50 Bin TL’ye kadar 48 ay vadeli şekilde sunulan bu kredi türünden faydalanmak isteyen şehit yakınlarının ve gazilerimizin en yakın Halkbank şubelerine giderek başvuru yapma şansları bulunmaktadır. Sizlerden istenecek olan belgeleri yanınızda götürerek sizlerde bu kredi türünden sorunsuz bir şekilde faydalanma şansını bulmuş olacaksınız.

Faiz oranı olarak ise müşterilerine % 1.30 oranında kredi faiz ücreti uygulayacak olan bankadan 10 Bin TL’yi 48 ay vadeli bir şekilde çekmeniz durumunda bankaya aylık olarak geri ödeyeceğiniz tutarın 297 TL olduğunu belirtmek istiyoruz. Daha fazla çekmek istediğiniz zaman ise Halkbank’ın kredi hesaplama aracını kullanarak ödeyeceğiniz tutarların ne kadar olduğunu ve çekmek istediğiniz krediye toplamda ne kadar faiz geleceğini hep birlikte görebilirsiniz. Halkbank Vefa ihtiyaç kredisi hakkında en yakın Halkbank şubesine giderek kısa sürede başvuru yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir