Litecoin nereden nasıl alınır?

Yazan:

Kripto para birimleri arasında yer alan ve sembolü LTC olarak geçen Litecoin’i almak isteyen yatırımcıların nereden alacaklarına dair merak ettikleri soruları bu yazımızda açıklamak istiyoruz.

Öncelikli olarak Litecoin değeri hakkında bilgi vermeden önce bu yazımızı 31 Mart 2018 tarihinde saat 13.00’da ele aldığımızı açıklamak istiyoruz.Değeri anlık olarak çok fazla değişkenlik gösteren bu para birimini almak için yurtiçinde bulunan borsaların yanı sıra yurtdışında bulunan borsaları da tercih edebilirsiniz.

Litecoin hangi borsalarda bulunmaktadır?

Değeri 31 mart 2018 itibariyle 120 Dolar civarında bulunan Litecoin sanal parasını almak için birçok yabancı borsanın bulunduğunu belirtmek istiyoruz.Sizlere aynı gün içerisinde en pahalı ve en ucuz Litecoin satılan borsaların hangileri olduğu konusunda merak ettiğiniz bilgileri açıklayalım.

Gatecoin borsası üzerinde Litecoin’in aynı gün içerisinde değerinin 164 Dolar olduğunu belirtmek istiyoruz.Yaklaşık olarak diğer borsalara göre 44 Dolar civarında daha yüksek olan bu coini bu borsadan almak yerine daha uygun yerlerde satışa sunulan borsalardan temin edebilirsiniz.

Bibox borsası üzerinde ise Litecoin’in anlık olarak değerinin 118 Dolar olduğunu sizlere belirtmek istiyoruz.Ancak belirttiğimiz gibi anlık olarak çok fazla değişkenlik gösteren sanal para borsalarında yatırım yapmadan önce paraların hangi borsalarda daha ucuz olduğunu tespit ettikten sonra o borsa üzerinden yatırım yapmanız oldukça önemli olacaktır.Çünkü düşük fiyattan almış olduğunuz Litecoin’ler ile al sat işlemi yaparak da büyük karlar elde etme fırsatını bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir