Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi 2018

Yazan:

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerin Garanti Bankası üzerinden çekecekleri ihtiyaç kredisine dair bütün bilgileri sizlere buradan açıklamak istiyoruz. Son zamanlarda artan faiz oranlarından sonra Garanti Bankası’nın müşterilerine sunduğu tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvuru yapmak için 3 farklı yöntem bulunmaktadır. Bankanın sizlere sunmuş olduğu bu yöntemler arasında isterseniz,

 Garanti Bankası şubelerinden,

Garanti Bankası cep şubesinden,

Garanti Bankası online hizmetler,

Üzerinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Ancak şube dışında yapılan kredi başvurularının faiz oranlarının şubeden yapılan faiz oranlarının aksine biraz daha yüksek olduğunu belirtmek istiyoruz. Eğer nakit konusunda çok acil ihtiyacınız bulunmuyorsa Garanti Bankası şubelerine giderek daha az faiz oranları ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları

Online olarak ihtiyaç kredisi faiz oranlarında müşterilerine %1.39 üzerinden ihtiyaç kredisi sunan banka limit olarak ise 100 Bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Garanti Bankası aynı zamanda vade sayısı bakımından ihtiyaç kredisinde en yüksek vade sayısı olan 48 ay vade ile de hizmetlerine devam etmektedir.

Çekeceğiniz kredi tutarına göre sizlerden masraf alacak olan bankanın 100 Bin TL nakit çekim işlemleri sırasında alacağı ücretler hakkında bilgi verelim. Garanti Bankası üzerinden 100 Bin TL nakit para çekecek olan kişilerin ödeyecekleri tahsis ücreti 525 TL, sigorta tutarı olarak Bin TL ödeyeceklerini belirtelim. Yani çekeceğiniz 100 Bin TL kredi için Garanti Bankasına ödeyeceğiniz toplam tahsis ücretinin Bin 525 TL olduğunu belirtmek istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir