Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Yazan:

Bankaların en çok tercih edilen kredi türleri arasında her zaman ilk sırada ihtiyaç kredisi türleri gelmektedir. Bizlerde sizlere özel olarak bugün Ziraat Bankası’nın müşterilerine sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi türlerini ve bu kredi türlerinin faiz oranlarını buradan açıklamak istiyoruz.

4 farklı ihtiyaç kredisi sunan Ziraat Bankası’nın bu kredi türlerinin neler olduğuna ve faiz oranlarını kaç olduğuna bir göz atalım.

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Tüketici Kredisi

Çalışanlara özel olarak hazırlanan bu ihtiyaç kredisi türünde Ziraat Bankası’nın 100 Bin TL’ye kadar anında nakit kredisi verdiğini öncelikle belirtmek istiyoruz. Ancak 48 aya kadar vade imkanı yaparak tüketicilerin bu konuda kredi çekmesine imkan veren Ziraat Bankası’nın faiz oranı bu kredi türünde %1.32 olarak karşımıza çıkmaktadır. Düşük faizli krediler ile müşterilerine hizmet veren Ziraat Bankası’nın bu kredi türüne başvuru yapmak için bankanın en yakın şubesine giderek istenilen evraklar ile başvuru yapma şansınız bulunmaktadır.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi

Emekli olan müşterilerine özel olarak hazırlanan bu ihtiyaç kredisi türünde Ziraat Bankası’nın kredi limiti olarak 100 Bin TL’lik limit belirlediğini belirtmek istiyoruz. En az 3 ay vade en fazla ise 48 ay vade imkanı ile emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bu paket içerisinde faiz oranı olarak ise bankanın müşterilerine sunduğu hizmetin % 1.32 olduğunu belirtmek istiyoruz.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi

Tüketicilere özel olarak hazırlanan bu kredi türünün faiz oranı ise diğer paketlere göre biraz daha yüksek olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de son zamanlarda kredi faiz oranlarının artması Ziraat Bankası’nın da bu konuda faiz artırımına gitmesine neden oldu. Ziraat Bankası Tüketici kredi faiz oranında müşterilerine % 1.43 oranından hizmet vererek bu konuda çalışmalarına devam etmektedir. Üst limit olarak yine 100 Bin TL ve 48 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır.

Ziraat Bankası Tüketici Ürün Paketi

Tüketici ürün paket kredi türünde ise Ziraat Bankası’nın yine 100 Bin TL’ye kadar üst limiti bulunan kredi kullandırma imkanı bulunmaktadır. Özellikle faiz oranı konusunda Tüketici kredisinden biraz daha düşük faiz oranları ile sizlere hizmet sunan bankanın % 1.37 faiz oranı ile hizmet verdiğini belirtmek istiyoruz. söz konusu bankadan ihtiyaç kredisi çekeceğiniz zaman bankanın müşterisi olmanız faiz oranları konusunda sizlere biraz daha indirim yapılacağını belirlemektedir. Bu yüzden eğer sizlerde Ziraat Bankası müşterisi iseniz banka üzerinden kredi çekmeden önce faiz oranları konusunda indirim talep ederek bu konuda olumlu bir cevap alma fırsatını bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir